评分:8.7

实习医生格蕾 第十二季 Grey's Anatomy Season 12 (2015)
全 24 集 WEB  

导演 珊达·莱梅斯 / 丹泽尔·华盛顿 / 凯文·麦克基德
编剧
主演 艾伦·旁派 / 贾斯汀·钱伯斯 / 钱德拉·威尔森 / 小詹姆斯·皮肯斯 / 莎拉·拉米尔兹 / 凯文·麦克基德 / 杰西卡·卡普肖 / 莎拉·德鲁 / 杰西·威廉姆斯 / 卡特琳娜·斯柯松 / 卡米拉·卢丁顿 / 杰瑞卡·辛顿 / 凯莉·麦克里里 / 杰森·乔治 / 乔伊·劳伦·亚当斯
类型 剧情
地区 美国
语言
每集
时长
IMDb
剧情
简介
  The doctors from Grey Sloan Memorial Hospital spring into action to save the lives of two girls with a powerful story. Meanwhile, Meredith tries to cope with the fact that Amelia is now living with her and Jackson prepares for April's return back to Seattle.
字幕
下载

厅长
QQ
(下载前请先安装 迅雷比特彗星 等磁力下载软件, 60帧的请安装 百度网盘 )   
【1080P超清全集】Greys.Anatomy.S12.1080p.AMZN.WEBRip.DDP5.1.x264-NTb【64.4GB】
请点击此处下载

请先注册会员后在进行下载

已注册会员,请先登录后下载

楼主NB。。

楼主好人。赞

我收下了,谢谢楼主。。。

影厅不能没有像楼主这样的人才啊。

牛牛牛..

楼主,我太崇拜你了!

楼主真帅,支持支持。。。

楼主最好人了。

66666666 给多楼主几个6

不想打字?来试试快捷回复吧